6 april 2012

Aanmelden

Aanmelding:
Vanwege toegenomen wachttijden is het momenteel niet mogelijk om u aan te melden voor intake en behandeling bij de praktijk. U kunt altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Online aanmelden:
Het heeft onze voorkeur als u uzelf online aanmeldt. U vindt hiervoor op onze website een online aanmeld knop.

Telefonisch aanmelden:
06-53135718

Eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek neemt u mee:

  • De verwijsbrief van de huisarts
  • Een legitimatiebewijs
  • Het verzekeringspasje
  • Bankpasje

Afmelden
Wanneer een afspraak van uw kant niet kan doorgaan, dient deze 24 uur van te voren te worden afgezegd. Indien uw afspraak niet 24 uur van te voren is afgezegd zullen wij de voor u gereserveerde tijd, tegen het niet verzekeraar afhankelijke tarief (€117,33), bij u in rekening brengen.

Aanmelden voor andere specialismen:
Wilt u uzelf aanmelden voor Specialistische GGZ voor Volwassenen, Generalistische Basis GGZ voor Kinderen en Jongeren, of Specialistische GGZ voor Kinderen en Jongeren dan verwijs ik u naar mijn collega’s : www.samenwerkendepsychologenmaasenwaal.nl.

  

Op dit moment is de wachttijd zo hoog opgelopen dat het voorlopig niet mogelijk is om u aan te melden.

We adviseren u contact op te nemen met uw huisarts, of uw zorgverzekeraar te vragen om wachtlijstbemiddeling.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen bij het vinden van een eerdere behandelmogelijkheid bij een andere praktijk of instelling.