6 april 2012

Team

De psychologen die werkzaam zijn bij Psychologenpraktijk Maas en Waal zijn allen als zelfstandigen verbonden aan de praktijk en hebben ruime ervaring in eerstelijnspsychologische behandelingen. Zij beschikken daarbij vanzelfsprekend over de benodigde registraties en opleidingen.

De volgende psychologen zijn werkzaam in onze praktijk:

Mw. Drs. E.B. van Rossum-De Leeuw (Praktijkhouder / GZ- en Eerstelijnspsycholoog)

In 1996 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Aansluitend ben ik werkzaam geweest bij de GGD Midden–Brabant in Tilburg waar ik me bezighield met onderzoek op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heb ik me in deze functie bezig gehouden met het geven van groepsbehandeling aan chronisch zieke mensen. Hierna heb ik als zelfstandig eerstelijnspsycholoog gewerkt in een eerstelijnsgroepspraktijk in achtereenvolgens Zaltbommel en Breda. In 2004 heb ik Psychologenpraktijk Maas en Waal opgericht. Binnen deze praktijk houd ik mij bezig met psychologische behandelingen in de eerste lijn. Ik heb ruime ervaring met het behandelen van uiteenlopende psychologische klachten. In deze behandelingen werk ik met name aan de hand van inzichten uit de cognitieve gedragstherapie, ACT, Oplossingsgerichte therapie en Schematherapie. Specifieke deskundigheid heb ik op het gebied van trauma-behandeling en andere psychische klachten middels EMDR.
Sinds kort ben ik ook eigenaar van Mentaal Letsel. Mentaal Letsel richt zich op psychologische begeleiding en coaching van mensen met letselschade.

Praktijkhoudster Psychologenpraktijk Maas en Waal (KvK nummer: 30258938)
GZ-Psycholoog (BIG-nr. 09061660425)

Eerstelijnspsycholoog NIP / Registerpsycholoog NIP®
EMDR Practitioner Europe
ACT- therapeut

Lid NIP

 

Lid LVVP : Mw. drs. Lisette (E.B.) van Rossum-de Leeuw is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2022 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

Lid Vereniging EMDR Nederland


AGB code persoonlijk:94-004139
AGB code praktijk: 94-003602

Dhr. V.A. van Kraaij MSc (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Vincent van Kraaij, in 2018 ben ik begonnen met werken als psycholoog en sindsdien heb ik ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. In 2022 heb ik de GZ-opleiding afgerond. Sinds 2023 ben ik verbonden aan psychologenpraktijk Maas en Waal. Als psycholoog vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij jouw verhaal en samen te begrijpen wat het probleem is, waar het vandaan komt en hoe het in stand blijft. In overleg met elkaar bepalen we concrete doelen die centraal staan in de behandeling.
Inhoudelijk put ik uit verschillende therapeutische kaders zoals EMDR, ACT, mindfulness en schematherapie, hiermee stem ik altijd af op wat het beste past bij de hulpvraag.
Ik werk doelgericht en vanuit gelijkwaardigheid waarbij ik het belangrijk vind dat er zowel binnen de behandelkamer als daarbuiten gewerkt wordt aan de doelen. Om op de hoogte te blijven volg ik de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en doe ik geregeld bij- en nascholing.

Lid NIP

GZ-Psycholoog (BIG-nr. 59931931325)
AGB code persoonlijk: 94-113363
AGB code praktijk: 94-003602